Exotiska bröllopsresor
La Digue på Seychellene Planerar du en bröllopsresa? Eller vill du kanske gifta dig utomlands? SOLFAKTOR EXOTISK erbjuder några av världens bästa platser för en bröllopsresa. Lockar Thailand, Karibien, Indiska oceanen eller kanske Dubai? Skicka oss en förfrågan idag, så hjälper vi dig att skräddarsy den perfekta bröllopsresan.

Inför en smekmånad ska man ha höga förväntningar. Denna resa betyder mycket för många. Man kanske har sparat under lång tid och det finns en önskan att lägga lite extra i reskassan. Många bröllopspar önskar sig presentkort som en bröllopsgåva och flera får sin önskan uppfylld. Vi på SOLFAKTOR EXOTISK lägger ner själ och hjärta, för att ni ska få en fantastisk och oförglömlig resa!

Många hotell och resorts erbjuder förmånliga priser för smekmånadspar. Det kan vara allt i från gratis boende för bruden, rabatter på flyg, spabehandling till gratis middag på stranden. Dessa erbjudanden är inte alltför lätta att ta del av när du bokar online, vänligen skicka oss en förfrågan så hjälper vi dig. De senaste åren har de blivit allt vanligare att gifta sig utomlands. Sjömanskyrkan och svenska ambassader och konsulat hjälper till med vigsel för de som önskar. En mängd av hotell erbjuder skräddarsydda bröllopspaket där allt ingår. SOLFAKTOR EXOTISK tar hand om allt pappersarbete i förväg. Och vid ankomsten finns en bröllopskoordinator redo att hjälpa till med de sista detaljerna. Låter detta intressant?

Skicka oss en förfrågan i dag. KONTAKTA OSS

Bröllopsresa till Seychellerna
Seychellerna
Fler och fler väljer att gifta sig på Seychellerna. Solfaktor Exotisk gör det enkelt för er och hjälper till med att organisera allt från A till Ö. Glöm mycket av pappersarbetet och stress. Sänd oss en förfrågan idag. KONTAKTA OSS
Bröllopsresa till Dubai
Dubai
Dubai har de perfekta förutsättningarna för att kunna arrangera ditt drömbröllop. Direktflyg, stabilt väder, bra mat och fina hotell. Vi tar hand om det administrativa så att ni ska kunna använda tiden till att glädjas. Sänd en förfrågan. KONTAKTA OSS